You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Ons Verhaal

"Il Peperoncino" is een sfeervol Italiaans restaurant gelegen in Delft geopend door twee Italiaanse broers.

De broers Michele en Nicola wonen nu zo’n veertien jaar in Nederland en vonden het wel eens tijd worden voor hun eigen Italiaanse restaurant. Wanneer je bij il Peperoncino binnen zit, zal je snel ontdekken dat Michele en Nicola échte Italianen zijn. Ze praten onderling rap Italiaans en aan de muren hangen familiefoto’s. “Wij komen oorspronkelijk uit Calabria, dat ligt vlak bij Sicilië. De peper in het logo heeft de vorm van ons eiland. Mijn vader heeft daar een boerderij waar hij zijn eigen olijfolie en wijn maakt. We willen over een tijdje zijn olijfolie ook gaan gebruiken in het restaurant.”

Waarom mensen voor ons kiezen

Vriendelijk Team

Het personeel van het restaurant "Il Peperoncino" is vriendelijk, beleefd en professioneel. We streven naar uitmuntendheid, zowel in de kwaliteit van ons voedsel als in de interactie met u. Wij staan ​​altijd tot uw beschikking.

Chef's Menu

Chef Michele, een jonge en dynamische man, benadrukt via zijn menu de goede combinatie van traditie en innovatie van de echte Italiaanse keuken. Altijd bevredigend het gehemelte en de smaak van klanten.

Get geheim van pizza

Onze pizza is perfect Italiaans: geurig en knapperig in het begin, het weerstaat geen taaiheid en geeft het gevoel dat het in de mond smelt. Een goedheid waar je niet meer zonder kunt.

Beste Service

Wij bieden een service voor volledige klanttevredenheid. Het is belangrijk voor ons om hem op zijn gemak en absoluut speciaal te laten voelen.

Kwaliteitskeuken

We bieden een breed scala aan kwaliteitsvolle Italiaanse gerechten voor onze klanten, zodat zij kunnen genieten van het beste uit de Italiaanse keuken.

Vers Voedsel

Al ons eten wordt elke dag bereid, gewoon om uitstekende gerechten te krijgen, heerlijk om te genieten met volledige klanttevredenheid.

Getuigenissen

Hier vindt u deze Italiaanse specialiteiten